Om meg Følg bloggen Bakgrunn Foto Kontakt

mars 2009

Dårilg tid

Jeg har ikke blogget så mye i det siste fordi jeg ikke har hatt tida.. eller, det har vel ikke vært stort å blogge om heller.

Skolen i dag var ganske koslig, der halve klassen(?) hadde PISA undersøkelse. Vi andre hadde først fremføring av forfatterprosjekt (inkludert meg) og så hadde vi uventa Tysk prøve, noe som ikke gikk så veldig bra.. Ellers så hadde vi i fysaken "Rødt lys" nede i kantina, og det var faktisk kjempe morsomt, vi lo oss igjennom hele leiken. Etter vi så denne filmen om rødt lys (the orphanage) så var jeg og noen andre litt usikkre i begynnelsen, men jeg fant ut at det bare var på Spansk den hørtes skummel ut.
 Etter fysaken var vi på datarommet og gjorde noen Engelske tester/leker på nettet, noe som faktisk var litt morsomt.

Til 4 timen ble nesten alle ferdig med PISA undersøkelsen, å da skulle vi ha framføring av et kirkesamfunn.. men siden det bare var 2 som kunne fremføre hadde vi litt samfunnsfag på slutten.

Denne uka er så full av fremføringer, sånn som;
Engelsk - Et distrikt i Storbritania (Kent)
Samfunnsfag - Ei øy (Seychellene) og en plass i Afrika (Sør-Afrika)
Norks - Forfatterprosjekt
KRL - Et kirkesamfunn

- Flere som har det travelt på skolen fortiden?

BILDER

Åj, nå ser jeg at jeg ikke har hatt ETT eneste bilde den siste uken på noen av mine innlegg. Dette beklager jeg, jeg bruker å ha minst ett bilde på hvert innlegg. Grunnen er vel at den fine mobilen min som jeg har hatt i 1,5 år sluknet her for noen uker siden og da måtte jeg skifte til min søsters gamle tellefon. Det var ikke serlig morsomt!..
 Det går ant å ta bilder, men de blir ikke særlig fine... Jeg får meg ny til bursdag da håper jeg! Noe som faktisk er om 16 dager, 14.April.

afdsht           ---->      aggds

- Andre som har måttet bytte tellefon?

Besøk til gamlekjente

I dag sto jeg opp i 2 tiden (siden jeg tenkte at klokken bare var 1). Jeg satt meg selvfølgelig på dataen, men fikk ikke sitte der så lenge før mamma spurte om jeg ville være med til Klæbu å treffe noen vi brukte å være mye til før. Jeg sa jo ja til det fordi jeg alltid har hatt lyst å treffe de igjen, så jeg ble med.

Jeg, mamma, Ingrid og Annabell heiv oss i bilen og kjørte til Klæbu. Jeg kjente igjen hele veien dit faktisk, selv om det er 4 år siden jeg kjørte der sist. Huset husket jeg også ganske godt, og har mange minner der i fra som liten. Vi var jo der hele tiden nesten, karneval, bursdager og dagsturer.. vi fant no på en del vi ungene sammen. 
 Og de har forandret seg utrolig mye hele gjengen! kjente de nesten ikke igjen med det første, de har jo blitt så store.
De minste gikk ut etter en liten stund og lekte i snøen(de hadde fortsatt utrolig mye snø). Vi var vel der i rundt 3 timer før vi dro hjem igjen.

Ganske koslig å få møte dem igjen og snakke med dem, dumt at vi mistet kontakten egentli. Håper vi møtes oftere enn hva vi har gjort de siste 4 årene :-)

-  Flere som kjenner folk de ikke har møtt på lenge?

Sommertid!

Tenkte jeg skulle si dette tildigere i dag, men jeg glømte det helt av. Altså; Husk flytte frem klokken til i morgen! 
 Da får vi sove en time mindre i natt.. Men kveldene blir lysere og det er minner meg på at det snart er sommer. I hele vinter har jeg faktisk glemt at det bruker å være lyst til 23-tiden på kveldene. Har vært så vant med at det ble mørkt i 17-18 tiden.  Jeg gleder meg til sommeren!  lyse dager er bedre enn mørke....

Earth Hour 2009!

Ja, nå sitter jeg her i mørket og ser utover Buvika. Vi har ikke så god utsikt her, men vi ser opp til Ilhaugen og der ble det litt mørkere det siste kvarteret. Ganske mye mørkere enn hva det har brukt å være. Vi skulle egentli til byen å se den bli mørklagt, men det ble ingenting av det, litt domt egentli fordi det hadde vært kult.
 For de som ikke har fått det med seg så er Earth Hour noe som går over hele verden, om at alle skal slukke lysene sine!
En ting jeg savnet er at Skaun Kommune kunne ha slukket gatelysene også! da hadde vi merket det bedre.

Jeg merket også at Nettby hadde blitt mørktlagt, ganske kult.. blogg har også blitt litt mørklagt så jeg. håper vi får noe ut av det. :-)

- Noen som har merket noe til det og har bedre utsikt enn meg?

- Noen som har slukket sine egne lys?

HANDBALLAVSLUTTNING OG PIZZA

Torsdag var jeg og Synnøve igjen etter skolen fram til 6, fordi vi skulle oppi Vassbøgda/Ånøya på Gården til Marie på handballavsluttning for å feire den vellykkede sessongen vår. Mamma kjørte oss opp, og da vi kom fram hadd de fleste kommet. Fjøset til Marie et utrolig fint og koslig! sitte plasser med bord, og så bordtennis i det andre rommet, kjempe koslig. 
 
 Etter vi spiste god pizza og brus og sett litt av Orkanger kampen vår, gikk vi inn på det andre rommet for å spille bordtennis og litt twister. Etterhvert ble også noen av foreldrene med på Twister, det var ganske morsomt å se på.
 Da klokka nærmet seg 9 begynte folk å reise hjem, men jeg og Synnøve satt igjenn litt å spilte Alias med Marie. Det er et kjempe morsomt ordspill der ordene står på et kort, og en skal beskrive ordet uten å si det.
Monica - ehm, når grisen slaktes... personen som gjør det.
Marie - KJØTTBOLLA!
haha, tipper hun tok litt feil da.

FOTOGRAFERING PÅ SKOLEN!

Torsdag 26.Mars, hadde vi fotografering på skolen. Ganske mange hadde pyntet seg for å se bra ut på bildet, andre brydde seg ikke noe særlig siden vi skulle se ut som vi vanligvis gjør på skolen. Jeg pynta meg egentli ikke så veldig mye heller, tok bare på meg en finere topp/genser enn hva jeg bruker og så dongribukse.
 Dagen var egentlig ganske unormal, der alle sprang opp og ned for å ta bilder, skiftet klær til de forskjellige bildene, ringte folk som manglet og gikk rundt om kirng å leita etter folk, egentli ganske godt med en skoledag uten fag.

Jeg tok omtrent 6 enkelt bilder før jeg måtte bli fornøyd, stakkar fotograf.. jeg måtte vel bare nøye meg med at det var sånn jeg så ut, haha. Etter hele trinnet hadde tatt enkelt bildet, skulle vi ta klassebildet. Jeg tror vårt ble ganske orginalt, bortsett fra at Sverre stilte opp med kort blomster kjole og gitar.

Vennebildene ble koslige, jeg tok 3 stykker. Det første var med Synnøve, Jo arne og Andreas. Temaet vår var vel egentli farger, det Synnøve stilte opp med grønn t-skjorte, Jo Arne hadde gul, jeg hadde rød og Andreas hadde blå.
 Neste vennebildet var med Synnøve, Håvard, Arild og meg. Der temaet vårt tydligvis var band. Vi hadde på oss band-tskjorter hele gjengen. 
 Det siste var med bare Synnøve, Jonas og meg. Der hadde vi ikke noe spessielt tema, bare at fotografen sa at jeg og Synnøve skulle klenge litt på han, å det gjorde vi.

Rart å tenke på at vi har tatt alle bildene fra 10ende nå. Liksom, det er disse bildene skal vi ha i flere år, og de vi ser tilbake på hvordan det var på ungdomskolen. Å dette betyr også at vi ikke har så lenge igjen her. Læreren vår sa at om en måned skal alle karakterene våre være satt og vi skal begynne med eksamen. Det er skummelt å tenke på, å minst av alt vil jeg slutte på Ungdomskolen. Jeg klarer ikke å tenke meg til at vi skal gå hver for oss om noen måneder og ikke gå på samme skole lenger....


Jeg skal nok legge ut bildene her på blogg når vi får dem :-)

- Hvordan ble bildene deres?

SANG ?

Vi har i lekse til i morgen, vi skal nemmelig lage en sang til musikken. Skrive egen tekst liksom, og jeg er ikke den mest oppfinnsomme personen her i denne verden. Jeg tenkte å gjøre noe så enkelt som å skrive om klassen, en fest sang liksom, sånne som folk synger i konfirmasjoner og bryllup. Mellodien tenkte jeg skulle være bamsens fødselsdag (enkel mellodi), men jeg har problemer med å starte.
 - Noen som har noe tips ?

SKOLE

I dag var jeg på skolen, som vanlig. Vi hadde engelsk-tentamen forbredelser de 3 første timene, noe som gikk utrolig fort. Temaet til tentamen på Onsdag er "Moving" der jeg tenkte jeg skulle skrive om ei jente som flyttet til USA for å gå på skole etter videregående, ganske enkelt tror jeg.
 Senere på dagen hadde vi Tysk prøve (på en mandag!). Vi prøvde å nekte på å ta prøven siden det var Mandag og vi ikke hadde fått øvd godt nokk.. men det hjalp ikke. Prøven var vel ikke så alt for ille, var litt lytting og svar på spørsmål også litt gramatikk, og det skjønner jeg faktisk en del av.. så tror ikke denne prøven gikk helt i dass, håper ikke det fordi jeg vil ha minst 5 i Tysk til våren.

Etter det siste friminuttet hadde vi bare vanlig plan, der jeg, Håvard, Jonas og Synnøve satt på grupperom for å øve til Geografiprøven til i morgen (lærte vi noe i det hele tatt egentlig?). Vi satt vel bare å snakket om filmkvelder, filmer og fritid, lo litte granne kanskje, tror ikke vi øvde noe særlig.  
 Sistetimen hadde vi Norsk, der vi spilte ferdig stykket Peer Gynt. Vi snakket vel bare, men uansett syns jeg det er morsomt. Når hele klassen har en rolle hver, og sitter å lever seg inn i dem mens vi leser på plassene vi sitter på.  :-)

Da jeg kom hjem så jeg en film på tv "Bryllup på prøve" eller noe sånt. Det var en søt film ^^
 Nå er jeg til mamma, der jeg prøvde å instalere et spill på dataen som jeg spilte da jeg var liten, men det funka ikke... litt surt. Jeg prøver også å øve halveis til prøve, men det er ikke så lett å huske på de 10 største land, elver, innsjøer, fjell og øyer.. + mye annent fra alle stedet i denne store verden. Ønsk meg i alle fall lykke til på prøve i morgen da :-D (det trenger jeg...)

Mimre, mimre, mimre

Dagen i dag har gått med til å se gamle filmer jeg likte da jeg var liten. Hadde vel besøk av Oda meste parten av dagen, og vi satt og snakket om våre gamle dager sammen, en av de beste feriturene vi hadde sammen,gamle spill , filmer og tvserier vi var utrolig opptatt av. Så morsomt å sitte å mimre. Helga har vel gått med til det tror jeg.

Vi så filmer (ikke dvd) som feks Kaptein Sabeltan, Jul i mumidalen, og barnas favoritter. Det verste var at vi husket alle episodene vi så.
 Jeg satt også å fant gamle bilder på dataen her, la ut noen på facebook.. kommer kanskje til å legge ut noen her også :)

Gårsdagen

Jeg føler jeg alltid skriver om gårsdagen her, jeg rekker liksom ikke å skrive om dagen sent på kvelden. Men uansett, i går etter kampen ble jeg igjen med Synnøve og Lise i Buvika. Vi stakk opp på Fiorentina, men det åpnet ikke før klokken 2, så da gikk vi på cafèn istedet. Der kjøpte jeg meg is og spiste den opp mens vi bablet om alt mulig rart. 
  
Da klokka ble 2 gikk vi over på Fiorentina og bestilte oss noe lignenes kebab og delte den på 3. Vi satt der en stund før vi gikk over på cafèn igjen for at Lise og Synnøve skulle kjøpe kake. De kjøpte 2 kaker som vi alle delte på, de gikk ned på 1,2,3. Var nesten som om det var førstemann å spise opp. Videre bestemte vi oss for å sitte på med foreldrene til Synnøve når de skulle til Orkanger så vi kunne hoppe av til meg. Hjem til meg satt vi oss ned for å se en film, "Ryktet Går". Den var faktisk overaskende bra, vi har hatt den lenge men jeg har ikke giddet å se den. Da filmen var ferdig ble Synnøve og Lise hentet.

Senere på kvelden satt jeg fremfor tven for å se på "Det store Korslaget". Det er utrolig kult! men jeg syns ikke at Team Toschie skulle ha gått ut! de var jo blant en av de beste syns jeg.

ryktetjpg18037d
Ryktet går
Morsom/søt film :)

korslagetsumo2708091i
"Det store korslaget"
Går på tv2, Lørdager klokken 20.00 :-)

Barnetv før i tiden.

Når jeg sier dette begynner jeg å føle meg lit gammel. Før husker jeg at jeg ikke skjønte hvordan de fra 6.kl og oppover klarte å ikke se barnetv. Det var noe jeg måtte følge med på HVER DAG klokka 6, det var verdens undergang om jeg ikke fikk sett det. Nå følger jeg bare med på Disney Channel sånn av og til fordi det syns jeg er litt morsomt. Men det NRK har for seg klarer jeg ikke å følge med på lenger; Barnetv var mye bedre før.
-Flere som syns det?

I sta satt jeg og mimret på youtube over mange gamle barnetver jeg satt klistret til skjermen for å se som liten. Overaskende nok husket jeg mange av episoden jeg så, ganske morsomt å se dem igjen.
 Jeg var også en STOR tilhenger av Fox Kids, det var det eneste som sto på tven og jeg er sikker på at jeg så de samme episodene 1000 ganger, til og med mamma kjente dem igjen til slutt.

Jeg likte vel ikke alle like godt men,
her er en liste over serier jeg fulgte med på som liten :
Sesam Starsjon, Barnetv NRK.
Pelle Politibil, Barnetv NRK
Fritt Fram, Barnetv NRK
Huset med det rare i, Barnetv NRK
Albert Åberg, Barnetv NRK
Brannman Sam, Barnetv NRK
Mumfie , Barnetv NRK
Postman Pat, Barnetv NR
Bjørnen i det blå huset, Barnetv NRK
Flukten fra dyreskogen, Barnetv NRK
Franklin, Barnetv NRK
Thomas Toget, Barnetv NRK
Mumidalen, Barnetv NRK
Noas dyrebare øy, Barnetv NRK
Pingu, film/ barnetv NRK
Tommelise, Film
Jungeldyret Hugo, Film
Den magiske skolebussen, Fox Kids
De sylvanske familiene, Fox Kids
Hvorfor familien, Fox Kids
Knappe Lill, Fox Kids
Grøsserne, Fox Kids
Luie & Co, Fox Kids
Prinsesse Sissi, Fox Kids
Oggy og kakelakkene, Fox Kids
Dennis, Fox Kids
Candy Leieren, Fox Kids
Spøketrioen, Fox Kids
Braceface, Fox Kids
Lizzie Mcguire, Fox Kids
De tre vennene og Jerry, Fox Kids
Pokèmon, Fox Kids
Sjøormene i Loch Ness, Fox Kids
Sophie & Virgine, Fox Kids

Nå gidder jeg ikke å skrive flere.. Noen som husker noe av dette ? :)

foxkidsEller kjenner igjen denne logoen?

SERIMESTERE 09!

Jadda,  i dag ble vi Skaun J15 serimestere for 3 år på rad! utrolig bra gjort jenter!  jeg har bare vært med på de to siste kampene i år pga skaden i kneet som jeg fikk da jeg hoppet på juvinga da vi var på klassetur.... men kjempe bra jobba jenter!  Ingen skulle trodd at et bondelag skulle vinne 15års serien i byen. Det eneste som er litt domt er at vi ikke får være med på noe sluttspill, men uansett vant vi serien, og det er vi ganske så stolte over.

http://www.skaunnytt.no/sport/handball/584-skaun-jubel-i-skaunhallen.html artikkel om oss :-)

15laget

j15jubel

Filmkveld til Synnøve

I går etter skolen ble jeg med Synnøve hjem etter nynorsk tentamenen som jeg håper gikk ganske bra.  Vi satt oss ned på dataen for å se gamle bilder hun fant her en dag. Så mange utrolig søte og koslige bilder vi hadde glemt og utrolig mange geniale utrykk på folk! Det er så morsomt å se igjen sånne gamle bilder man bare har sett noen få ganger før. 

Lise kom i 5 tiden, og rett etterpå ringte Jonas og Eskild som hadde problemer med å finne fram oppi store Ilhaugen. Vi var vel heller ikke så gode veivisere, og de var ikke så gode til å forklare... så ettervhert gikk vi ut for å møte dem, og da fant vi ut at de hadde gått rett hele veien. 
 Lena og Mari var de neste som kom, og Karin deretter. Jo Arne var den siste, han var så treig at vi nesten hadde satt på filmen før han kom. 

Vi bestemte oss for å se en skrekk film, og jeg tror alle var engie om at den var skummel! Filmen het "The Orphanage". Jeg  må innrømme at jeg ble litt misunnelig på Karin, Lena, Mari Sm og Eskild som satt sammen pakka i ene sofaen, og Jonas, Lise og Synnøve som satt i den andre mens jeg måtte ligge i stolen som var nermest lerrettet. Det var skummelt å sitte alene.. i alle fall når Synnøve og Jonas  tok hendene sine på hodet mitt de gangene det var spennende.

 Jeg tror alle ble litt lettskremte av filmen, men vi var vel enige om at den var ganske bra. Vi hyla vel gjennom hele filmen også, men skrekkfilm uten hyling er ingen skrekkfilm.  Midt i filmen stoppet vi for å se Norske Talenter, å så fortsatte vi klokka 9 igjen. Når filmen var ferdig måtte vi få bort den skumle stemingen med en morsom film, så Karin plukket ut Bare Bea, og vi så den. Var litt morsomt å se den igjen, jeg har ikke sett den siden barneskolen, haha. De ble nokk litt humor ut av kvelden også, å vi var enige om at vi burde gjøre dette oftere. Det syns jeg virkelig vi burde, fordi det er så koslig :-)

opphanage               barebealxcopy  
The Orphanage                           Bare Bea

Sjokolade!

Jeg har aldri tenkt over dette før, men jeg spiser utrolig mye sjokolade. Det går ikke en dag uten at jeg får i meg noe med det i. Når vi har mat i huset, så er det som inneholder sjokolade som er førstevalget mitt, uansett om det er frokostblanding, drikke eller pålegg på brødskive.. tenkte jeg skulle legge ut litt av det jeg spiser mest av.

3884oboy150p1141393767
Når jeg kommer hjem fra skolen varmer jeg enten vann, eller så finner jeg meg melk i kjøleskapet. Jeg har heller ikke bare oppi 3 ts som det egentli skal være, jeg hvier oppi så mye som passer meg. + at jeg kan ta opp til 6 koppen etter hverandre.

9358obj2454090517
Noe som ofte bilr med ut etter jeg har vært på butikken.

bollermsjokoladebiterheader
når jeg kjøper meg boller, velger jeg gjerne de med sjokoladebiter i.


untitled
Kaken jeg ofte lager/spiser til filmkvelder, bursdager.. og om jeg får lyst på og gidder å lage.
nugatti143945a
Hvis jeg en sjelden gang finner på å ta meg ei brødskive, er dette pålegger jeg velger å ha på.

nesquik
Dette er det jeg spiser til frokost (de sjeldne gangene jeg har tid), når jeg kommer hjem fra skolen og når jeg legger meg.


Noen som sa jeg ikke spiser sjokolade?
Dette er vel det eneste jeg faktisk spiser på en dag, bortsett fra frukt (om vi har det i huset ) og middag.
Når jeg ser dette, så går det opp for meg hvor mye sjokolade jeg egentli får i meg hver dag.. sjemmes nesten.
meeeen... man lever kunn en gang.. :-)
Mellomdag

I dag var det en slags mellomdag på skolen, altså dagen mellom to tentamener. I morgen skal vi ha skjønnlitterær tekst i nynorsk, og jeg liker virkelig ikke nynorsk.. uansett om halve slekta mi snakker det, så har jeg bare svak 4. Det vil si at jeg sliter litt når det kommer til tentamen. 
 I morgen har jeg foresten ikke noe godt å  spise heller! hvordan skal jeg overleve?.. da får jeg bare drikke meg full på kakao i hele morgen, kanskje jeg ikke blir sulten. 

På skolen i dag ble vi enige om filmkveld til Synnøve i morgen! Jeg, Mari Sm og Synnøve snakket om det i fysaken, og da fant Eskild og Jonas ut at de skulle komme også. I Spansken sendte de melding til Lena O, og så har Jo Arne og Karin også sagt at de skal komme.. så da blir det fult oppe i huset til Synnøve :) 

Mellomdag

I dag var det en slags mellomdag på skolen, altså dagen mellom to tentamener. I morgen skal vi ha skjønnlitterær tekst i nynorsk, og jeg liker virkelig ikke nynorsk.. uansett om halve slekta mi snakker det, så har jeg bare svak 4. Det vil si at jeg sliter litt når det kommer til tentamen. 
 I morgen har jeg foresten ikke noe godt å  spise heller! hvordan skal jeg overleve?.. da får jeg bare drikke meg full på kakao i hele morgen, kanskje jeg ikke blir sulten. 

På skolen i dag ble vi enige om filmkveld til Synnøve i morgen! Jeg, Mari Sm og Synnøve snakket om det i fysaken, og da fant Eskild og Jonas ut at de skulle komme også. I Spansken snendte de melding til Lena O, og så har Jo Arne og Karin også sagt at de skal komme.. så da blir det fult oppe i huset til Synnøve :) 

litt inspirasjon

Haha, jeg satt og så på at Lena tegnet et lignenes bilde på dataen sin i dag. Det ble litt kult, så jeg fikk litt lyst å prøve det samme:-)

namnls123

Tentamen 1 av 4 !

Nå er første og aller siste Norsk tentamenen i år ferdig! Nå gjennstår det bare 3..
 Jeg digger faktisk dagene med tentamener, det er så koslig. Alle sitter samla i klasserommet med hver sin PC og skriver hver sine tekster. Etterhvert går flere og flere hjem, å så sitter vi igjenn bare 4-6 på slutten. Jeg har alltid vært en av de som sitter igjen, da er ikke lærerne fult så strenge og vi kan snakke om det vi vil til hverandre og så hjelper vi hverandre før vi leverer inn tekstene(læreren gir også noen svar).

I dag var temaet "Valg" og vi skulle skrive en saklig tekst på Norsk. Vi fikk velge mellom 6 oppgaver, og jeg tok nr 3 der vi skulle gå ut ifra overskriften "Voksnes valg - Barns bekymringer".. jeg fikk til 2 sider i alle fall.
 Når klokken nærmet seg 11 var det en del som var ferdige og mange manglet bare finpussen. Folk begynte å rusle hjem, mens andre begynte å spille spill på egne pcer og rusle i gangene å snakke med andre. Klokken 1 var det vel bare jeg, Synnøve, Hanne, Andreas L, Eskild, Edvard og Joakim som satt igjen av alle i B og C. Alle var så og si ferdige, så vi satt bare å snakket, spilte spill på pc og gjorde andre ting på dataene til klokka ble 2.

Da jeg kom hjem satte jeg på musikk, så skulle jeg sove en liten halvtime... den halvtimen ble fort til 1 og en halv, noe som ikke var planlagt. Jeg lagde middag, og satt med ned med namien som skal være ferdig til i morgen.. nå mangler jeg bare å øve gloser i Engelsk og skrive Ghost Story på data til engelskmappen.

BESØK :-)

I går ble jeg forlatt hjemme alene. Mamma og resten av gjengen skulle til Frøya på grunn av handballkampene de skulle spille. De skulle være borte fra 08.00 til 19.00 fortalte de. 
 
Selvfølgelig gadd ikke jeg å være med dit, å det betydde at jeg måtte være hjemme hele dagen alene. Men så heldig som jeg er, så har jeg noen gode venner som ville komme på besøk (etter litt masing). Synnøve kom innom i 3 tiden, og Arild og Andreas kom rundt klokka 4. Vi gikk opp for å se en skummel/ekkel film, med alle pakket inn i dyner tett sammen i hjørnet av sofaen(alle ville egentli ha det hjørnet, dermed ble det litt trangt), og mye potetgull og brus.
  Jeg fikk egentli ikke med meg så mye av filmen, siden ingen av oss klarte å sitte helt i ro.. og ingen klarte å holde helt kjeft.  

Etter filmen gikk jeg ned en tur for å lage meg middag, å siden jeg hadde besøk måtte de også få. Vi fant til slutt ut at vi kunne varme opp noen pizzaboller mamma hadde bakt noen dager før. Det var raskere sagt enn gjort, det tok jo en evighet. Så i mellomtiden bestemte vi oss får å se enda en film "Juno" faktisk, vi måtte se en med litt humor i. Da gjorde vi akkuratt det samme som filmen før; samlet oss i hjørnet av sofaen med dyner og brus + pizzaboller og film.
 Men midt i filmen måtte selvfølgelig Synnøve dra hjem, og så smart som jeg er så lovde jeg å følge henne halveis hjem, noe guttene ikke hadde så veldig lyst til. Men siden de var på besøk til meg bestemte de seg for å være med tilslutt.. Vi møtte foresten Adrian på veien også. Da vi kom til butikken lot vi Synnøve gå videre alene, å vi gikk tilbake for å se film.

Da vi endelig hadde satt oss ned for å se ferdig filmen, kom stefaren min opp å sa at de måtte ha tven om 10 min. Da måtte vi rydde sammen å gå ned.. Da var det bare ett problem som gjennsto, hvorda skulle de komme seg hjem? Mammaen til Arild svarte ikke da han ringte og mobilen ladet ut, Andreas hadde ikke penger og jeg ringte med sjult-ID(noe vi ikke merket før etterpå). Neste buss gikk ikke før klokka 23.00, og klokka var bare rundt 9... Mens vi satt å prøvde å finne en måte å få de hjem på hørte vi noe utenfor, og alle ser på hverandre og snur seg i sakte film.. Der gikk bussen. Huffda... hadde vist sett en feil på bussrutene. Men etter 3 kvarter kom moren til Arild endelig og hentet dem, etter ganske my styr fram og tilbake.

Etter de dro hjem, satt jeg på dataen, der satt jeg til 23.00 og til jeg plutselig kom på at jeg skulle på skolen dagen etter.. så da gikk jeg å la meg. :-)

Bilder

Dette har jeg tenkt å gjøre lenge, og endelig har jeg gjort det. Jeg, Synnøve, Kristoffer og Andreas hadde ett musikkprosjekt for noen uker siden, men Kristoffer og Andreas har ikke vist den til klassen sin enda.. sånn at jeg kan ikke legge den ut. Men vi filmet så utrolig mye i den filmen, og noen hadde blitt koslige bilder, så jeg plukket ut de beste glimtene i filmen å tok bilde av dem. Så her er noen :

1
Synnøve og Kristoffer

2
4
Synnøve, Kristoffer, Monica og Andreas
3
5
Synnøve, Andreas og Monica
6

12
Andreas og Kristoffer
7
Kristoffer tar av x)
13
Andreas traff Synnøve perfekt med en snøball.
3333
Heim til meg,
mov04f0001
De va litt nætt :)

Utfordring!

Synnøve (www.synnoves.blogg.no) utfordret meg her en dag, og her kommer den:

1. Gå inn på "Mine Bilder".
2. Trykk på den 6. mappen.
3. Velg det 6. bildet.
4. Legg bildet inn på bloggen, og skriv litt om det.
5. Velg 6 nye personer som du videresender utfordringen til.

n69989004124428585868

Haha, ja. Andreas har vel forandret seg ganske så mye siden dette bildet. Det er 2 år siden, da vi var på pirbadet med Synnøve, Erik, Arild G og Johan i bynnelsen av 9ende.  :)

Jeg har nesten ingen å sende denne utfordringen videre til, så da får jeg sende den til:
www.anetteholthe.blogspot.com
OG til deg :)

Gamle

For de som ikke vet, så er www.monicavigdal.blogspot.com min gamle blogg, der står det som har hendt de siste månedene. :)

Fortsetter

Nå har jeg tenkt å fortsette på denne bloggen igjen, siden alle ande jeg kjenner har bytta..  Eneste grunnen til at jeg bytter er at man kan lage sånn bildeting selv. :) så det..

www.monicavigdal.blogspot.com

Sånn som dere kanskje skjer, har jeg byttet blogg. Jeg har gått tilbake til min gamle, derfor skriver jeg ingenting her.. Gidder ikke å ha to stykker, det er nokk med å prøve å passe på å skrive i en. WWW.MONICAVIGDAL.BLOGSPOT.COM den trenger ett besøk av deg  :)Kategorier


Arkiv

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits